Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Tulajdonságok

Ajánlott

Nőknek

Ásványok szerint

Lávakő, River-stone, Türkiz, Tűzachát

Csakrák

Gyökér csakra, Torok csakra

Kollekció

Trendi

Színe

arany, Homokszín, Türkizkék

Tulajdonsága

Biztonság, Energia, Erő, Harmónia bevonzása, Kommunikáció, Stabilitás, Védelem

SUMMER HEAT tűzachát türkiz ásványkarkötő

Ehhez a varázslatos ásványkarkötőhöz a türkizkék és a homokszín adta az ötletet, melyben  a kommunikáció, egyensúly, tűzerő és stabilitás erői egyesülnek, ezért lett a neve SUMMER HEAT türkiz ásványkarkötő.

Ezekből az ásványokból fűztem össze.

 • tűzachát
 • türkiz
 • river-stone
 • arany színű lávakő

Mint egy varázslat, segíti a gyökércsakra  és a torokcsakra energiáit, hogy erősebben, összehangoltabban működhessenek. Csodálatos színeivel segít ráhangolódni az adott terület energetikai blokkjaira,és gyengéden felszínre hozza azokat, hogy a megoldást megtaláld az adott problémára.

Ha a szíved vágyának kifejezéséről van szó, külön említést igényel a torok csakra, hisz ha nem fejezed ki ami az álmod, a vágyad, akkor bent reked és nem valósul meg.

Nem kell külön hangsúlyozni, mekkora jelentősége van itt a torok csakrán keresztül a kommunikációnak és a tudatosságnak….

Ezen kívül a tűzachát különös védelmező ereje még fokozza az erőt, amit sugároz magából SUMMER HEAT türkiz ásványkarkötő.

A türkizkék színű kristály színével a torok csakrához kapcsolható, és minden

 • beszéddel
 • kommunikációval
 • kifejezéssel
 • torokkal

kapcsolatos problémára képes megtalálni a megoldást.

Teszi ezt úgy, hogy elkezdi feloldani a kommunikációdat korlátozó energetikai blokkokat.

Miután megmutatta Neked, hol korlátozod a kifejező erődet, a

 • stabilitást és
 • biztonságot nyújtó

gyökér csakra energetikáját erősítő arannyal futtatott lávakő és river-stone segítségével

 • megnyugtat
 • megerősít

 hogy bátran ki is fejezhesd mindezt.

A tűzachát védelmező ereje pedig megvéd a negatív energiáktól.

A csakrákról bővebben itt olvashatsz: <<Csakrák>>

Az ásványokról egyébként itt találod meg a kulcsszavakat röviden << Ásványok tulajdonságai>>  , ha érdekel, hogy melyik ásványhoz milyen alaptulajdonságok társíthatóak.

Ennél az ásványkarkötőnél is választhatsz horoszkóp vagy bármilyen más charmot, vagy charm nélkül is tökéletes választás, akár csak a Shamballa gyönggyel.

Ha ajándékba adnád ezt a csodás SUMMER HEAT  türkiz ásványkarkötő -t, válassz hozzá díszdobozt.

Ára 800 Ft, a webshopban << Díszdoboz ezüst színű logózott>> megtalálod!

Jó böngészést a webshopban!

6,990 Ft

Pontosan mérd meg a csuklód méretét és adj hozzá 1-1,5 cm-t. Ez lesz a megfelelő méret amit a méretek legördülő menüből ki kell választanod. Így nem lesz se szoros, se túl laza a kezeden viselés közben. Az árak méret szerint változhatnak! Ha nem találtál a mérettáblázat alapján a méretének megfelelő méretet. Kattints ide, jelezd nekünk!

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot