Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Tulajdonságok

Ajánlott

Nőknek

Ásványok szerint

Larvikit, Rózsakvarc, Shellpearl gyöngy

Csakrák

Szív csakra

Színe

Fehér, Fém ezüst, Rózsaszín, Szürke

Tulajdonsága

Harmónia bevonzása, Megújulás, Szerelem, Szerencse, Szeretet

Shellpearl szerelemvonzó rózsakvarc larvikit ásványkarkötő

Ha úgy érzed, szerelemre, megújulásra, feltöltődésre van szükséged, a Shellpearl szerelemvonzó rózsakvarc larvikit ásványkarkötő a Te ékszered!

A  szívcsakra energiáit aktiválja a rózsakvarc mesterkristály és a larvikit ásvány, és a csodaszép selymes fényű shellpearl csak tovább emeli szépségét, finomságát ennek a nőies ásványkarkötőnek.

A szívcsakra harmóniáját, régi érzelmek elengedését segíti ez a nőies ásványkarkötő.

Segít felismerni a korlátozó, beragadt régi érzelmeket, és segít az elengedésükben.

Befogadóvá tesz az új érzelmek, helyzetek, életesemények befogadására.

Nyugtató hatása elhozza a belső béke érzetét, és megtanít a szeretet valódi értelmére, jelentésére.

A színe ennek az ásványnak halvány rózsaszín, szürke és selymes fényű fehér, de nagyon átlátszó, finom színről van szó, az erősebb rózsaszínű ásványok már inkább a festett jádéra jellemzőek.

Általánosságban is igaz, hogy az ásványok megszólítják az embert, de különösen a színük alapján el is tudjuk dönteni, hogy ez a “mi” ásványunk, vagy sem.

Viselésével szíved megnyílik újra, olyan ez, mint a tavasz ébredése. Szerencsét hozhat a szerelemben is, gyengéden megnyitja a szívet az érzelmek befogadására, ezért egy szerencsekerék charmot választottam hozzá.

Ha úgy érzed, nehezen tudsz megszabadulni egy régi kapcsolat emlékétől, és már nyitni szeretnél, akkor ez  a karkötő segíteni fog Neked a szeretet, szerelem elfogadásában, befogadásában.

Ez tehát a szeretet, szerelem karkötője. Bevonzza a szerelmet.

A rózsakvarcról azt is érdemes tudni, hogy ez egy igazán romantikus ásvány. Ha szerelmet szeretnénk bevonzani, este az ágy mellé is tehető, és hidd el, hogy igazán gyors eredményeket lehet elérni általa.

A hatása olyan, hogy finoman eltávolítja a felhalmozódott negatív energiát, és így biztosítja a helyet az új társ számára.

Kétféle módon tud segíteni:

  • aki nem volt befogadóképes a szeretetre, szerelemre, annak megnyitja a szívét
  • aki pedig csalódást élt át, annak enyhíti a fájdalmát.
  • megtanít az önszeretetre, mert csak akkor képes az ember szeretetet elfogadni, befogadni, ha szereti önmagát.
  • a megbocsátást támogatja önmagunk és mások felé.

Ha a csakrák működéséről többet szeretnél tudni, kattints ide: Csakrák

Az ásványok tulajdonságainál szintén megtalálod a hozzájuk tartozó kulcsszavakat, röviden itt: Ásványok tulajdonságai

Ha ajándékba adod, kérj hozzá díszdobozt, ára 800 Ft, itt megtalálod: Díszdoboz ezüst színű logózott

Jó böngészést a webshopban!

 

6,890 Ft

Pontosan mérd meg a csuklód méretét és adj hozzá 1-1,5 cm-t. Ez lesz a megfelelő méret amit a méretek legördülő menüből ki kell választanod. Így nem lesz se szoros, se túl laza a kezeden viselés közben. Az árak méret szerint változhatnak! Ha nem találtál a mérettáblázat alapján a méretének megfelelő méretet. Kattints ide, jelezd nekünk!

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot