Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Tulajdonságok

Ajánlott

Nőknek

Ásványok szerint

Jáde, Rózsakvarc

Csakrák

Szív csakra

Színe

Mályva, Rózsaszín

Tulajdonsága

Boldogság, Harmónia, Harmónia bevonzása, Szerelem, Szerencse, Szeretet

Kollekció

Trendi

Rózsakvarc jáde szerelemvonzó ásványkarkötő

A  szívcsakra energiáit aktiválja a rózsakvarc mesterkristály és a jáde szerencsehozó ásvány, melynek neve  Rózsakvarc jáde szerelemvonzó ásványkarkötő.

A finomság, báj, kecsesség energiáit hangsúlyozza ez a csodás, nőies ásványkarkötő.

A szívcsakra harmóniáját, régi érzelmek elengedését és a stabilitást támogatja.

Segít felismerni a korlátozó, beragadt régi érzelmeket, és segít az elengedésükben.

Befogadóvá tesz az új érzelmek, helyzetek, életesemények befogadására.

Nyugtató hatása elhozza a belső béke érzetét, és megtanít a szeretet valódi értelmére, jelentésére.

A szív fölött érdemes viselni, ha medálként is hordanád, ott fejti ki legerőteljesebben a hatását, illetve a csecsemőmirigy közelében.

A csecsemőmirigy a mellkas közép tájékán található, a szív felett nemsokkal.

A színe ennek az ásványnak halvány rózsaszín, de nagyon átlátszó, finom színről van szó, az erősebb rózsaszínű ásványok már inkább a festett jádéra jellemzőek.

Általánosságban is igaz, hogy az ásványok megszólítják az embert, de különösen a színük alapján el is tudjuk dönteni, hogy ez a “mi” ásványunk, vagy sem.

Viselésével szíved megnyílik újra, olyan ez, mint a tavasz ébredése. Szerencsét hozhat a szerelemben is, gyengéden megnyitja a szívet az érzelmek befogadására.

Ha úgy érzed, nehezen tudsz megszabadulni egy régi kapcsolat emlékétől, és már nyitni szeretnél, akkor ez  a karkötő segíteni fog Neked a szeretet, szerelem elfogadásában, befogadásában.

A szívcsakra színei a zöld és a rózsaszín, ennél a karkötőnél a rózsaszín által lágyság, nőiesség jut kifejezésre leginkább.

A kedvesség, báj, finomság is ehhez az ásványhoz kapcsolódik, de a jáde pl. az egyik legismertebb szerencse hozó ásvány.

Megnyit és felkészít az új érzelmek befogadására a rózsakvarc jáde szerelemvonzó ásványkarkötő.

Ez tehát a szeretet, szerelem karkötője. Bevonzza a szerelmet .

A rózsakvarcról azt is érdemes tudni, hogy ez egy igazán romantikus ásvány. Ha szerelmet szeretnénk bevonzani, este az ágy mellé is tehető, és hidd el, hogy igazán gyors eredményeket lehet elérni általa.

A hatása olyan, hogy finoman eltávolítja a felhalmozódott negatív energiát, és így biztosítja a helyet az új társ számára.

Kétféle módon tud segíteni:

  • aki nem volt befogadóképes a szeretetre, szerelemre, annak megnyitja a szívét
  • aki pedig csalódást élt át, annak enyhíti a fájdalmát.
  • megtanít az önszeretetre, mert csak akkor képes az ember szeretetet elfogadni, befogadni, ha szereti önmagát.
  • a megbocsátást támogatja önmagunk és mások felé.

 

Ha ajándékként vásárolnád, akkor egy ezüst színű díszdobozt is választhatsz hozzá, melyet megtalálsz a webshopban, ára 800 Ft.

 

6,790 Ft

Pontosan mérd meg a csuklód méretét és adj hozzá 1-1,5 cm-t. Ez lesz a megfelelő méret amit a méretek legördülő menüből ki kell választanod. Így nem lesz se szoros, se túl laza a kezeden viselés közben. Az árak méret szerint változhatnak! Ha nem találtál a mérettáblázat alapján a méretének megfelelő méretet. Kattints ide, jelezd nekünk!

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot