Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Tulajdonságok

Ajánlott

Nőknek

Ásványok szerint

Angelit, Lápis lazuli, Lávakő, Szodalit

Csakrák

Gyökér csakra, Homlok csakra, Korona csakra, Torok csakra

Kollekció

Rosegold, Trendi

Színe

Égszínkék, Kék, rosegold, Sötétkék

Tulajdonsága

Bátorság, Biztonság, Intuíció, Kommunikáció, Légutak, Stabilitás, Stressz

Megújulás kommunikációs-guru rosegold ásványkarkötő

 

Ez a gyönyörű sötétkék lápis lazuli, angelit, szodalit, rosegold összeállítású  Megújulás kommunikációs-guru rosegold ásványkarkötő segít a megújulás, tudatosság, stabilitás elérésében, növelésében.

A gyökércsakra, torokcsakra, homlok csakra és a korona csakra területével van kapcsolatban.

A kommunikáció ide tartozik, ez minden kék színű ásvány esetében igaz, de ezen felül oldja a blokkokat is minden említett területen.

Ha az intuíciódat szeretnéd erősíteni, vagy inkább jobban ráhangolódni, bátran válaszd a Megújulás kommunikációs-guru rosegold ásványkarkötő -t, mert segíteni fog Neked ebben.

Ezen kívül minden

  • torokkal
  • beszéddel
  • kommunikációval
  • biztonságérzettel
  • stabilitással kapcsolatos blokkot is semlegesít ez az ásványkarkötő.

A rosegold lávakő sejtszintű megújulást, biztonságérzetet nyújt számodra.

A kompromisszumok nélküli önkifejezést támogatja , segít feltárni a belső igazságodat, és szembenézni vele. Tudatosabbá válhatsz általa, az objektív látásmód kialakulását támogatja.

Érdekesség, hogy mennyire régóta használták már ékszer készítésre ezt a csodás sötétkék követ, a lápis lazulit. Az  egyiptomi piramisokban is találtak lápis lazulival díszített ékszereket, melyet védelmező amulettként is használtak.

Mély belső harmóniát hoz, és segít, hogy az életünket saját magunk irányítsuk. A spiritualitás kövének is nevezik.

A színe sötétkék, erőteljes teli szín, nem átlátszó.

A szodalit kicsit világosabb, majdnem pöttyös, apró sötétebb kék foltok láthatóak a felületén, szintén a torok csakra köve. A világoskék Angelit pedig egyenesen az ” Angyalok köve”, angyali védelmet, szeretetet, védelmet sugároz.

Általánosságban is igaz, hogy az ásványok megszólítják az embert, de különösen a színük alapján el is tudjuk dönteni, hogy ez a “mi” ásványunk, vagy sem.

A torokcsakra színe a kék. Kommunikáció, szíved vágyának, érzelmeidnek, gondolataidnak kifejezésében tud segíteni, támogatni.

Többféle módon tud segíteni a Megújulás kommunikációs-guru rosegold ásványkarkötő:

  • segíti a szíved vágyának kifejezését
  • kommunikációs blokkokat feloldja
  • stabilitást, biztonságérzetet ad
  • szégyenlősség, gátlásosság leküzdésében támogat.

Ha a csakrák működéséről többet szeretnél tudni, kattints ide: Csakrák

Az ásványok tulajdonságainál szintén megtalálod a hozzájuk tartozó kulcsszavakat, röviden itt: Ásványok tulajdonságai

Ha ajándékba adod, kérj hozzá díszdobozt, ára 800 Ft, itt megtalálod: Díszdoboz ezüst színű logózott

Jó böngészést a webshopban!

6,590 Ft

Pontosan mérd meg a csuklód méretét és adj hozzá 1-1,5 cm-t. Ez lesz a megfelelő méret amit a méretek legördülő menüből ki kell választanod. Így nem lesz se szoros, se túl laza a kezeden viselés közben. Az árak méret szerint változhatnak! Ha nem találtál a mérettáblázat alapján a méretének megfelelő méretet. Kattints ide, jelezd nekünk!

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot