Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Tulajdonságok

Ajánlott

Férfiaknak, Nőknek, Páros, Uniszex

Ásványok szerint

Achát, Kagyló, Lápis lazuli

Csakrák

Homlok csakra, Napfonat csakra, Torok csakra

Kollekció

Elegáns

Tulajdonsága

Bátorság, Életöröm, Emésztés, Fogyás, Intuíció, Kifejező erő, Kommunikáció, Koncentráció

Golden elegance mood lápis ásványkarkötő

Amikor úgy érzed, hogy kezedbe szeretnéd venni saját életed, érzelmeid irányítását, számodra elérkezett a Golden elegance mood lápis ásványkarkötő ideje!

Ez a kék-barna-krémszínő összeállítás az erő, önbizalom, egyensúly harmóniáját hozza el számodra.

Magabiztosságot, önbizalmat, tudatosságot,önértékelést fokozó hatással rendelkezik.

A gyönyörű sötétkék lápis lazuli segít a tisztánlátás, tudatosság növelésében.

A tigrisszem a napfonat ásványa, szintén brutál erős.

Önbizalom, önértékelés erősítésére való, és pénzvonzó hatású.

A torokcsakra, homlok vagy harmadik szem csakra és a napfonat csakra területével vannak  kapcsolatban.

A kommunikáció is ide tartozik, ez minden kék színű ásvány esetében igaz, de ezen felül oldja a blokkokat is mindhárom említett területen.

Ha az intuíciódat szeretnéd erősíteni, vagy inkább jobban ráhangolódni, és egyben a magabiztosság és erő segítségével önbizalmadat tovább szeretnéd fokozni, bátran válaszd ezt a karkötőt, mert segíteni fog Neked ebben.

Ezen kívül minden

  • torokkal,
  • beszéddel,
  • kommunikációval
  • önbizalommal és anyagiakkal kapcsolatos blokkot is semlegesít ez az ásványkarkötő.

A kompromisszumok nélküli önkifejezést támogatja, segít feltárni a belső igazságodat, és szembenézni vele. Tudatosabbá válhatsz általa, az objektív látásmód kialakulását támogatja.

Érdekesség, hogy mennyire régóta használták már ékszer készítésre a lápis lazult. Az  egyiptomi piramisokban is találtak lápis lazulival díszített ékszereket, melyet védelmező amulettként is használtak.

Mély belső harmóniát hoz, és segít, hogy az életünket saját magunk irányítsuk. A spiritualitás kövének is nevezik.

Általánosságban is igaz, hogy az ásványok megszólítják az embert, de különösen a színük alapján el is tudjuk dönteni, hogy ez a “mi” ásványunk, vagy sem.

Vásárolhatsz személyre szabott ásványinfót a karkötőhöz itt: <<  Ásványinfó >>, írd meg a születési időpontodat, és mailben küldök egy részletes leírást, mit érdemes még tudni erről a karkötőről.

A fotón egy aranyszínű csillag charmot látsz, de bármilyen más charmot is választhatsz a Golden elegance mood lápis ásványkarkötő- höz.

Ha a csakrák működéséről többet szeretnél tudni, kattints ide: Csakrák

Az ásványok tulajdonságainál szintén megtalálod a hozzájuk tartozó kulcsszavakat, röviden itt: Ásványok tulajdonságai

Ha ajándékba adod, kérj hozzá díszdobozt, ára 800 Ft, itt megtalálod: Díszdoboz ezüst színű logózott

Jó böngészést a webshopban!

7,290 Ft

Pontosan mérd meg a csuklód méretét és adj hozzá 1-1,5 cm-t. Ez lesz a megfelelő méret amit a méretek legördülő menüből ki kell választanod. Így nem lesz se szoros, se túl laza a kezeden viselés közben. Az árak méret szerint változhatnak! Ha nem találtál a mérettáblázat alapján a méretének megfelelő méretet. Kattints ide, jelezd nekünk!

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot