Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Tulajdonságok

Tulajdonsága

Befogadás, Szerelem bevonzása, Szerencse, Tudatosság, Szépség

Aphrodité szépség-erő szett amazonittal

A  szívcsakra és szakrális  csakra energiáit aktiválja az amazonit és a jáde, mellettük a roppantott hegyikristály, mint mesterkristály, a korona csakra energiáit aktiválja, és felerősíti az erejüket ebben az Aphrodité szépség-erő szett amazonittal fantázianevű szett -ben.

Mellette egy ezüst szív tégelyes szója illatgyertya, amely segíti a manifesztációdat, rózsakvarccal és aurakvarccal van megszórva.

A finomság, báj, kecsesség energiáit hangsúlyozza ez a csodás, nőies szett.

Az illatgyertya pluszban a rózsakvarccal a szívcsakra harmóniáját, régi érzelmek elengedését támogatja.

Segít felismerni a korlátozó, beragadt régi érzelmeket, és segít az elengedésükben.

Befogadóvá tesz az új érzelmek, helyzetek, életesemények befogadására, ezzel egy időben védelmet is nyújt, hogy az új érkező szerelem megfelelő legyen számodra.

A szív fölött érdemes viselni akár egy hosszabb láncon a medált, ott fejti ki legerőteljesebben a hatását, illetve a csecsemőmirigy közelében. Medálok között megtalálod a webshopban külön is : << Medálok >>

Általánosságban is igaz, hogy az ásványok megszólítják az embert, de különösen a színük alapján el is tudjuk dönteni, hogy ez a “mi” ásványunk, vagy sem.

Ha úgy érzed,  már nyitni szeretnél, akkor ez  a szett segíteni fog Neked a szeretet, szerelem elfogadásában, befogadásában, éa abban, hogy önmagad légy és maradj a kapcsolatban.

A szívcsakra színei a zöld és a rózsaszín, ennél a szettnél a zöld által friss, fiatalos, lendületes nőiesség jut kifejezésre leginkább.

A  jáde pedig a tüzet, erotikát segít feléleszteni benned.

A kedvesség, báj, finomság is ehhez az ásványhoz kapcsolódik, de a jáde pl. az egyik legismertebb szerencse hozó ásvány.

Megnyit és felkészít az új érzelmek befogadására az Aphrodité szépség-erő szett amazonittal szett.

A rózsakvarcról azt is érdemes tudni, hogy ez egy igazán romantikus ásvány. Ha szerelmet szeretnénk bevonzani, este az ágy mellé is tehető ez a gyertya, és hidd el, hogy igazán gyors eredményeket lehet elérni általa. Ne ott égesd, hanem biztonságos helyen.

A hatása olyan, hogy finoman eltávolítja a felhalmozódott negatív energiát, és így biztosítja a helyet az új társ számára.

Többféle módon tud segíteni:

  • aki nem volt befogadóképes a szeretetre, szerelemre, annak megnyitja a szívét
  • aki pedig csalódást élt át, annak enyhíti a fájdalmát.
  • megtanít az önszeretetre, mert csak akkor képes az ember szeretetet elfogadni, befogadni, ha szereti önmagát.
  • a megbocsátást támogatja önmagunk és mások felé.

A szett tartalma:

  • 1 db ásványkarkötő
  • 1 db medál, teljes hossza kb 4-5 cm
  • 1 pár fülbevaló
  • 1 db 50 ml illatgyertya rózsakvarccal és aurakvarccal

A képen látható lánc külön rendelhető, nem tartozéka a szettnek. Ára 2000 Ft. Kérlek jelezd rendeléskor mailben, ha kérsz láncot a szetthez.

Ha a csakrák működéséről többet szeretnél tudni, kattints ide: Csakrák

Az ásványok tulajdonságainál szintén megtalálod a hozzájuk tartozó kulcsszavakat, röviden itt: Ásványok tulajdonságai

Ha letöltöd a FREE E-BOOK-ot, további infókat találsz a csillagjegyek és ásványok kapcsolatáról itt : <<FREE E-BOOK – Csillagjegyek és ásványok >>

Választhatsz horoszkóp vagy bármilyen más charmot, vagy charm nélkül is tökéletes választás.

Ha ajándékba adnád ezt az Angyali védelem jáde-rózsakvarc-hegyikristály szett -et, válassz hozzá díszdobozt.

Ára 800 Ft, a webshopban << Díszdoboz ezüst színű logózott>> megtalálod!

Jó böngészést a webshopban!

19,990 Ft

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot