Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Tulajdonságok

Ajánlott

Nőknek

Ásványok szerint

Jáde, Roppantott hegyikristály, Rózsakvarc, Shellpearl gyöngy

Csakrák

Korona csakra, Szív csakra

Kollekció

Trendi

Színe

Bordó, Fehér, Rózsaszín, Színtelen átlátszó

Tulajdonsága

Szerelem, Szerelem bevonzása, Szeretet, Védelem

Angyali védelem jáde-rózsakvarc-hegyikristály ásványkarkötő

A  szívcsakra energiáit aktiválja a rózsakvarc mesterkristály, a korona csakra energiáit aktiválja a hegyikristály, a jáde szerencsehozó ásvány pedig a szívcsakra és szakrális  csakra energiáit ebben az Angyali védelem jáde-rózsakvarc-hegyikristály ásványkarkötő -ben.

A finomság, báj, kecsesség energiáit hangsúlyozza ez a csodás, nőies ásványkarkötő.

A szívcsakra harmóniáját, régi érzelmek elengedését támogatja.

Segít felismerni a korlátozó, beragadt régi érzelmeket, és segít az elengedésükben.

Befogadóvá tesz az új érzelmek, helyzetek, életesemények befogadására, ezzel egyidőben védelmet is nyújt, hogy az új érkező szerelem megfelelő legyen számodra.

A szív fölött érdemes viselni, ha medálként is hordanád a rózsakvarcot, ott fejti ki legerőteljesebben a hatását, illetve a csecsemőmirigy közelében. Medálok között megtalálod a webshopban : << Medálok >>

Általánosságban is igaz, hogy az ásványok megszólítják az embert, de különösen a színük alapján el is tudjuk dönteni, hogy ez a “mi” ásványunk, vagy sem.

Ha úgy érzed, nehezen tudsz megszabadulni egy régi kapcsolat emlékétől, és már nyitni szeretnél, akkor ez  a karkötő segíteni fog Neked a szeretet, szerelem elfogadásában, befogadásában.

A szívcsakra színei a zöld és a rózsaszín, ennél a karkötőnél a rózsaszín által lágyság, nőiesség jut kifejezésre leginkább.

A  jáde pedig a tüzet, erotikát segít feléleszteni benned.

A kedvesség, báj, finomság is ehhez az ásványhoz kapcsolódik, de a jáde pl. az egyik legismertebb szerencse hozó ásvány.

Megnyit és felkészít az új érzelmek befogadására az Angyali védelem jáde-rózsakvarc-hegyikristály ásványkarkötő.

A rózsakvarcról azt is érdemes tudni, hogy ez egy igazán romantikus ásvány. Ha szerelmet szeretnénk bevonzani, este az ágy mellé is tehető, és hidd el, hogy igazán gyors eredményeket lehet elérni általa.

A hatása olyan, hogy finoman eltávolítja a felhalmozódott negatív energiát, és így biztosítja a helyet az új társ számára.

Többféle módon tud segíteni:

  • aki nem volt befogadóképes a szeretetre, szerelemre, annak megnyitja a szívét
  • aki pedig csalódást élt át, annak enyhíti a fájdalmát.
  • megtanít az önszeretetre, mert csak akkor képes az ember szeretetet elfogadni, befogadni, ha szereti önmagát.
  • a megbocsátást támogatja önmagunk és mások felé.

Ha a csakrák működéséről többet szeretnél tudni, kattints ide: Csakrák

Az ásványok tulajdonságainál szintén megtalálod a hozzájuk tartozó kulcsszavakat, röviden itt: Ásványok tulajdonságai

Ha ajándékba adod, kérj hozzá díszdobozt, ára 800 Ft, itt megtalálod: Díszdoboz ezüst színű logózott

Jó böngészést a webshopban!

5,290 Ft

Pontosan mérd meg a csuklód méretét és adj hozzá 1-1,5 cm-t. Ez lesz a megfelelő méret amit a méretek legördülő menüből ki kell választanod. Így nem lesz se szoros, se túl laza a kezeden viselés közben. Az árak méret szerint változhatnak! Ha nem találtál a mérettáblázat alapján a méretének megfelelő méretet. Kattints ide, jelezd nekünk!

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Az ásványok itt bemutatott tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való energetikai kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, ezért ilyen irányú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot