Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Reiki

A Reiki energiája képes létrehozni a harmóniát bennünk.

Mi tudja felborítani ezt a harmóniát?

Valószínűleg megtapasztaltad már azt az állapotot, amikor erősnek, magabiztosnak és eltelve energiával úgy érezted magad, hogy a Top-on vagy belső erőd szempontjából. Szinte bármire képesnek érezted magad ebben az állapotban.

És van az az állapot, ami talán olyan, mintha felborult volna benned az egyensúly, enervált és energiahiányos vagy, fáradt és erőtlen.

A mindennapokban rengeteg információ árad és áramlik felénk, lehetetlen naprakészen követni mindent, az ember nem tudja feldolgozni azt, ami rázúdul. Feszültté vagy éppen közönyössé válik már. Belső igénnyé válik a lelassulás, a nyugalom, az ellazultság állapotának elérése. Nem akarsz mást, egyszerűen csak megpihenni, kikapcsolni.

És rengeteg stressz is éri az embert. Az érzelmi hiányállapotok is ide tartoznak. Ezek azok a faktorok, melyek legerősebben ki tudják billenteni az embert az egyensúlyi állapotból.

Mi a Reiki és mit adhat nekünk

A Reiki japán eredetű szó. Láthatatlan, isteni, misztikus, szent, égi energia. Ezt úgy is lehet értelmezni, mint egy magasabb intelligenciát, univerzális bölcsességet, ami minden élőlényt áthat. Mindannyian rendelkezünk ezzel az energiával. Azonban szükséges megtanulni néhány szimbólumot, melyek segítségünkre vannak ennek a finom energiának a csatornázásában. Segít a harmóniából kibillent embernek, hogy megértse élete tanítását, megértse élethelyzetét, beindítsa testében az öngyógyító folyamatokat, helyreállítsa a test- lélek- szellem egységét.

A Reiki ezt a belső ellazult állapotot, harmónikus, laza, nyugodt érzést képes előidézni, ezt képviseli. A Reikit leggyakrabban energia harmonizálásra és csakra tisztításra használják. Aki valaha részt vett már egy Reiki kezelésen, megtapasztalta, és legtöbben a kezelésről azt szokták mondani, hogy „Nem tudom mit csinálsz velem, de nagyon jó érzés. Sokkal jobban lettem.”

Van, aki szerint a Reiki egy energetikai gyógymód, van akinek belső önismereti, vagy spirituális út, és van aki számára a személyiségfejlesztés egyik eszköze. Tehát mindenkinek mást jelenthet attól függően, hogy milyen élethelyzetben találkozik a reikivel, mi a problémája, milyen életterületet szeretne fejleszteni magán. Vagy attól, hogy mennyire materiális vagy spirituális beállítottságú. Kezelés során ellazult test, ellazult lelkiállapot kell ahhoz, hogy az energia a megfelelő terület felé áramolhasson, vagy a kezelő belső intuíciót kapjon a problémás terület elhelyezkedését illetően

Amikor elakad az áramlás, akkor szoktuk érezni, hogy nincs erőnk, nincs meg a harmónia bennünk.  Ezért fontos, hogy meditáljunk, csakráinkat rendszeresen tisztítsuk, hogy ne tudjanak energia blokkok kialakulni  a testünkben.

A csakrákról itt olvashatsz bővebben.

Reiki energiája, a csakrák harmónikus működése, az ásványok jótékony hatása összeadódhat, kiegészülhet egy Reiki kezelés során. Az ásványok tulajdonságairól itt olvashatsz bővebben.

Mivel minden mindennel összefügg, a csakrák és az ásványok energiája más és más módon, de ugyanúgy az egyensúlyi állapot, a belső harmónia irányába tereli az energiákat a testünkben. Ezért is érdemes időnként valamelyik kezelést végeznünk, mert így könnyen megelőzhető a diszharmónikus állapot.

Milyen jótékony hatás érezhető Reiki kezelés után, miben segíthet nekünk a Reiki

  • Az energetikai blokkokat oldja, segít visszaállítani a felborult egyensúlyi állapotot fizikai, mentális és spirituális szinten.
  • Lelki problémák megértésében, azok mélyebb okainak feltárásában nyújthat segítséget
  • Oldja a stresszt, segít a belső harmónia megteremtésében
  • Rendszeres alkalmazása során elősegítheti a spirituális fejlődést és az önismeret fejlődését
  • Segítségével elsajátíthatjuk a pozitív gondolkodást és önfejlesztésre inspirálhat bennünket

Test és lélek egyensúlya egységet alkot. Talán sokszor hallottad már, és lehet, hogy elcsépeltnek hangzik, de ez egy alapkitétel.

Egyik sincs meg a másik nélkül.

Olyan nem létezik, hogy a test egészséges, de a lélek nem, vagy fordítva. Egységes egészként létezünk, erre az egyensúlyra törekszünk.

Fizikai gyógyulás csak átmenetileg érhető el a lélek gyógyulása nélkül. Mindkét részre hangsúlyt kell fordítani. Ebben segíthet a Reiki, akár az ásványok segítségével ötvözve. Az ásvány ékszerek viselése folyamatosan segíthet a kibillent energia, a harmónia visszaállításában. Azért hoztam létre ezt az oldalt, és a webshopot, hogy segítsek eligazodni egy kicsit az ásványok, a Reiki és a belső harmónia elérésének útján.

Jó böngészést a webshopban!

Ha kérdésed van, vagy Reiki kezelésre szeretnél jelentkezni, vedd fel velem a kapcsolatot, keress bátran az elérhetőségeimen. 

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot