Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Integrál coaching

Integrál szemléletű coaching

Önismereti önfejlesztő foglalkozás – Integrál coaching

Több mint 15 éve dolgozom integrál coachként és asztrológusként, motivációs trénerként. Ezalatt megtanultam, hogy a sablon módszerek alkalmazása helyett a személyre szabott tréningek alkalmazása sokkal hatékonyabb. Ötvözve az asztrológia képletet, Tarot és Symbolon kártyát, a coaching módszereket, valamint az intuíció, egy komplex sorselemzést készítek az adott pillanatról, ahol MOST tartasz. Feltárom azokat a területeket, ahol korrekcióra van szükség és utat mutatok a továbblépésre.

Mit jelent az integrál coaching?

A foglalkozások során  coaching technikákkal, akár reiki segítségével és intuitív vezetéssel/oldással, „Belső gyermek” munkával a jelenlegi blokkok feldolgozásához adok számodra további segítséget. Az elemzés elkészítéséhez szükséges a születési dátum óra-perc pontossággal. A konzultáció időtartama minimum 1 óra. A foglalkozások során találkozhatsz az asztrológia elemeivel, coaching technikákkal vagy akár a számmisztika egyes elemivel, Symbolon vagy Tarot kártya lapjaival. Az órák felépítése Hozzád igazodik, kreatívan ötvözve az évek tapasztalatát és a módszertanok irányait.

Kinek való az integrál coaching?

Ez egy kiváló módszer azok számára, akik spirituálisan nyitottak, már ismerik, vagy ha nem ismerik, akkor mindenképpen nyitottak az asztrológia misztikus útmutatására. A kártyák, a szimbólum rendszerek, előző életek hallatán is nyitottak a belső munka során, az új ismeretek nem ijesztik el a belső munkától. Ahhoz, hogy feltérképezzük a saját érzelmi, gondolati, viselkedési szokásainkat, mintáinkat, bátorság szükséges. Ezen szokások megismerésével és megértésével elkezdjünk alkalmazni az új megoldási stratégiákat, melyek óriási változásokat képesek hozni az életünkben. Ennek eredményeként éberré és tudatosabbá válunk a mindennapokban, fejleszthetjük érzelmi intelligenciánkat, hogy valóban önmagunkká válhassunk.

Integrál coaching – asztrológia csomag

Horoszkóp csomag – 3 óra integrál coaching + ajándék szolár képlet: 99.990 Ft

Radix képlet elemzés összekötve 3 alkalmas önismeret fejlesztő integrál coaching foglalkozás sorozattal, plusz egy ajándék éves elemzés születésnaptól 1 éves időszakra vonatkozóan. On-line vagy személyesen, írásos anyaggal együtt.

Tarot kártya

Az asztrológia szimbólumai és a tarot kártya szimbólumai, jelképrendszerei közötti egyezés, hasonlóság miatt az elemzéseknél tarot és symbolon kártyákat is használok. Természetesen külön is kérhető tarot kártya elemzés.

1 kérdés: 4.000 Ft

30 perc: 15.000 Ft 

60 perc: 25.000 Ft 

Tedd meg az első lépést a sikeres jövőd érdekében és keress bátran!

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot