Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Asztrológia, horoszkóp elemzés

Asztrológia, horoszkóp elemzés

Az asztrológia eredete

Az ember mindig kutatta a sorsát, a jövőjét. A ” csillagokból jöttünk”, sorsunk a csillagokban van megírva, vallották már az ókorban. Mindig, minden korban, ahogy most is, az uralkodóknak saját személyes asztrológusa volt és van. Minden döntést megvitattak vele, döntéseik előtt kikérték véleményét. Az asztrológia vagy csillagjóslás több, mint 6000 éves tudománya a görög asztron=csillag és logosz=szó, tudomány szavakból ered. Feladata a bolygók állásából egy adott időpontban bekövetkezett esemény (legtöbbször egy személy születése) sorsának minél pontosabb meghatározása. Tudománytörténeti szempontból az asztrológia a  csillagászat tudományának előfutára.

Mit mutat meg az asztrológia? – Elemzés típusok

A horoszkóp egy adott „esemény vagy személy” jellegzetességeit és várható „sorsát” próbálja meghatározni, ezért lehet két ember elemzését is összevetni a szinasztriában, ami a párkapcsolati összevetés. Országoknak, városoknak is lehet horoszkópot készíteni, ezt mundán asztrológiának hívják. Érdekesség, hogy Magyarország a Nyilas jegyébe tartozó ország, tehát mi magyarok Nyilas nemzet vagyunk.

Szinasztriában mindkét fél pontos születési adata szükséges a komplett elemzés elvégzéséhez. Ebből megtudhatjuk, milyen jellegű a kapcsolat, milyen pozitívumok, vagy feladatok állnak előttünk az adott személlyel. Lehet még családtagok pl. szülő-gyermek , testvér vagy akár kollégák, főnök kapcsolati összevetését, elemzését is kérni. Horary vagy kérdő asztrológia egy esemény kimenetelét mutatja meg, egy adott időpontban feltett kérdés pillanatában. 

Horoszkóp elemzés 

Többféle szolgáltatás és csomag közül választhatsz. Minden elemzés tartalmaz egy írásos anyagot, melyet mailben küldök el, ezen felül kb. 1 óra személyes vagy online beszélgetést is, természetesen ez díjmentes, ahol elmondom részletesen az elemzést.

Az alábbi típusú horoszkóp elemzéseket rendelheted meg tőlem:

Egyéni felnőtt horoszkóp elemzés – radix képlet: 25.000 Ft

Pontos születési adatra van szükség óra-perc pontossággal. Ez alapján készül az elemzés. Életút, személyes tulajdonságok, életfeladat, fejlesztendő területek, nehézségek, stb. Az elemzést írásos anyag formájában mailben küldöm el, és a személyes beszélgetés itt is kb. 1 óra on-line vagy személyes.

Horoszkóp csomag – 3 óra integrál coaching + ajándék szolár képlet: 99.990 Ft

Radix képlet elemzés összekötve 3 alkalmas önismeret fejlesztő integrál coaching foglalkozás sorozattal, plusz egy ajándék éves elemzés születésnaptól 1 éves időszakra vonatkozóan. On-line vagy személyesen, írásos anyaggal együtt.

Gyermek horoszkóp elemzés: 25.000 Ft

Szolár horoszkóp – Éves előrejelzés: 25.000 Ft

1 éves időszakra szóló elemzés, születésnaptól következő születésnapig terjedő időszakra. Megmutatja milyen energiákkal, témákkal kerül valaki kapcsolatba az adott születési évben. Ajándék egy mini számmisztikai elemzés.

Ehhez az elemzéshez szükséges egy radix/alap elemzés, erre épül az éves szolár képlet.

Szinasztria – párkapcsolati elemzés: 65.000 Ft

Ehhez két pontos születési adatra van szükség óra-perc pontossággal. Ez alapján tehát mindkét fél képlete elkészül, és ezek összevetése alapján készül az elemzés. Mi várható a kapcsolatban, hasonlóságok a partnerek között, súrlódási pontok, feladatok stb. Az elemzést írásos anyag formájában mailben küldöm el, és a személyes beszélgetés itt is kb. 1-1,5 óra on-line vagy személyes.

Szülő – gyermek kapcsolati elemzés: 65.000 Ft

Ehhez két pontos születési adatra van szükség óra-perc pontossággal. Ez alapján tehát mindkét fél képlete elkészül, és ezek összevetése alapján készül az elemzés. Mi várható a szülő-gyermek kapcsolatban, feladatok, súrlódási pontok,  stb. Az elemzést írásos anyag formájában mailben küldöm el, és a személyes beszélgetés itt is kb. 1-1,5 óra on-line vagy személyes. Mindkét szülővel is készülhet elemzés, egyeztetés szükséges.

Tranzitok – Konkrét időszakok elemzése: 20.000 Ft

Költözés, adás-vétel, munkahely váltás, karrier út pontosítása ( megfelelő-e az adott időszak a váltásra)

Tarot kártya az asztrológia szimbólumai és a tarot kártya szimbólumai, jelképrendszerei közötti egyezés, hasonlóság miatt az elemzéseknél tarot és symbolon kártyákat is használok. Természetesen külön is kérhető tarot kártya elemzés.

1 kérdés: 4.000 Ft

30 perc: 15.000 Ft 

60 perc: 25.000 Ft 

 

A horoszkóp készítés menete

Elkérem a személyes adatokat születési hely, év, hónap, nap, óra, perc pontossággal. Ha nincs meg a pontos óra-perc, lehet kérni pontosítást 2 órás időintervallumon belül, díja 4.000 Ft. ( Ha nincs meg az óra-perc, akkor a kórházban ki kell kérni, ahol születtél. Óra-perc hiányában nem tudok képletet készíteni.)

A választott elemzés díjának beérkezése után kezdem el a horoszkóp kifejtését. Általában 2-2,5 hét alatt készül el az anyag. Ezt az anyagot mailben elküldöm, hogy olvasd át, barátkozz vele, majd az elkészült képletet átbeszéljük. Ez azért fontos, hogy ne legyen teljesen ismeretlen amiről majd beszélek, illetve ha már  vannak kérdéseid, azt is át tudjuk beszélni. Személyesen Budapesten a 3. kerületben vagy on-line beszélünk, ez kb. 1-1,5 óra. Ilyenkor van lehetőség pontosan megérteni a hozzáfűzött magyarázat által, hogy mit is mutat valójában a személyes képlet.

Tedd meg az első lépést a sikeres jövőd érdekében és keress bátran !

 

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot