Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

Harmonika tartalom

A webshopban regisztráció nélkül is vásárolhatsz , de regisztrációt követően a következő vásárlásnál már nem kell megadnod az adataidat.

Aktuális akciókról, kedvezményekről értesülhetsz a hírlevélen keresztül. Amennyiben feliratkozol, mindig időben értesülhetsz az aktuális akciókról és az új kollekciók érkezéséről is.

A webshopban részletes termékkereső található a Szűrők-re kattintva. Amennyiben nem találtál elképzelésednek megfelelő karkötőt, van lehetőség a kapcsolati űrlapon keresztül egyeztetni az elképzelésedet. Bátran vedd fel a kapcsolatot a kapcsolati űrlap segítségével.

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, összeghatártól függően az alábbi díjakkal kalkulálhatsz: 

  • 13000 Ft alatt: 990 Ft banki átutalás és banki befizetés esetén
  • 13000 Ft alatt: 1290 Ft utánvét esetén
  • 13000 Ft felett: INGYENES
  • Előre történő bankkártyás fizetéssel
  • Előre történő banki átutalással
  • Utánvéttel, a futárnak kell kifizetni a rendelés teljes összegét a csomag átvételekor.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, munkanapokon. Az összeg bankba történő beérkezése után 3-4 munkanapon belül adjuk át a csomagot a GLS futárszolgálatnak. Ha az utánvétes fizetési módot választod, akkor a véglegesített vásárlástól számítva szintén 3-4 munkanapon belül adjuk át a csomagot a futárszolgálatnak. Minkét esetben az átadástól számított következő munkanapon szállítják ki a csomagot. Előfordulhat, hogy a rendelés teljesítése több időt vesz igénybe, de a teljes vételár beérkezésétől vagy utánvétes fizetési mód esetében a (véglegesített) megrendelés időpontjától számított, 3-5 munkanapon belül történik.

A törvényben előírt 14 napos elállási jog minden esetben megilleti a webshop vásárlóját. Ezen időtartam alatt indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól és visszaküldheted a terméket. További információ  az ÁSZF-ben található ezzel kapcsolatban

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot