Ft
0
0
Subtotal: Ft
No products in the cart.

Bemutatkozás

Bármelyik módszerrel indul is el az ember az önismeret útján, mindegyik sikeres!

Szabó Andrea vagyok

Nagy találkozásom az ásványokkal

Érdekes tudni rólam, hogy korábban nagyon ritkán viseltem ékszert, nem voltam oda kimondottan az ékszerekért. Csupán egy szívemnek kedves aranyláncot viseltem szív medállal.

Az ásványokkal való kapcsolatom akkor indult útjára, amikor már évek óta coachinggal és asztrológiával foglalkoztam, és az ügyfeleim egyre gyakrabban említették, hogy mennyire jó a közelemben lenni, megnyugtatja őket, ha velem vannak.

Jó érzés keríti őket hatalmukba, ha megfogom a kezüket vagy a vállukat, olyankor szeretetet és melegséget éreznek.

Mi lehet ez a plusz érzés?

Sokat töprengtem ezen, böngészni kezdtem a szakirodalmat az energia áramlásáról. Először visszakanyarodtam a Belső erő tanához, hiszen ezzel a Jeet Kune Do és Kick-boksz versenyzői pályafutásom során már korábban találkoztam, amikor a keleti filozófia alapelveiről mesélt nekünk Hegedűs Tibor, az edzőm.

Energia

Ekkor került szóba életemben először az energia. 14 éves voltam. Ez volt a kiindulópont. Így hát Bruce Lee riportjait és filmjeit kezdtem felkutatni, meghallgatni és megnézni az interneten. Főleg a riportok érdekeltek, mert az akciófilmek elérhetőek voltak videón már akkor is, de riportok, beszélgetések nehezen voltak elérhetőek. Ezután a filmeket már teljesen más szemmel néztem újra. A riportok döbbenetes hatással voltak rám. Angol nyelven ezek a riportok megtalálhatók youtube-on, ajánlom mindenkinek, nagyon tanulságosak: <youtube> és <youtube> .

Ebben az időben már éreztem, hogy természetesen nem véletlenül kerültem ezzel kapcsolatba akkor gyerekként és most újra…

Reiki

A kiindulópont ez volt tehát. Innentől kezdve keresni kezdtem energiával kapcsolatos tanfolyamokat, hogy mélyebb tudáshoz juthassak a témában. Sokat keresgéltem, és rátaláltam Slezák Marcsira, nála elvégeztem sorban a Reiki kurzusokat és a Reiki Mesteri tanfolyamot is.

Ott találkoztam az ásványokkal. Egy nagyon kedves barátnőm, Révhegyi Nóri, akit a tanfolyamon ismertem meg, sokat beszélt az ásványokról. Ő mindig is nagyon sokféle karkötőt viselt, medál, és marokkő is mindig volt nála, és nagyon megkapó volt, ahogy az ásványokról beszélt, mintha kedves barátait említené. Ezzel egyidőben mintha engem is beszippantottak volna az ásványok, szinte beszélni kezdtek hozzám.

Nem volt megállás, sorban elvégeztem az ásványgyógyászattal kapcsolatos tanfolyamokat is. Ásványbörzékre jártam és figyelni kezdtem nagyon az energiára, ami az ásványokon keresztül áradt. Először borzasztóan leszívták az energiámat ezek az ásványbörzék. Aztán megtanultam és megértettem, hogy mindegyik ásványnak üzenete van, és segít nekünk a problémák feltárásában, feldolgozásában.

Az újonnan megszerzett tudást mindig felhasználom az integrál coaching során is, hiszen holisztikus szemlélettel kezelem ügyfeleim kérdéseit, problémáit, amivel hozzám fordulnak.

Ásványkarkötők

A calcedon.hu webshoppal célom, hogy amennyire az oldal terjedelme engedi, információt adjak át az ásványokról, a csakrákról, a reikiről, és a szemléletről, ahogyan megközelítem az integrál coachingot, a segítést, amit ezeken a módszereken keresztül nyújthatok mindenkinek, aki hozzám fordul.

Kérlek, hogy az ásványokra úgy tekintsetek, mint segítőkre, akik a legközelebb állnak hozzátok, hiszen a bőrötökkel érintkezve közelebb már nem is lehetnének hozzánk … persze lélek szinten még ennél is közelebb vannak. Mindemellett gyönyörűek is, hiszen, bármilyen összeállításban, kiegészítőkkel bármelyik változatot egyedivé és széppé varázsolhatunk.

Webáruház

A webshopban rövid leírást találtok mindegyik ékszernél, de külön a reikiről, az ásványokról, és a csakrákról is van egy-egy menüpont, temérdek hasznos információval. Ha mégsem sikerül választani, írhattok nekem, hogy milyen nehézséggel küzdötök éppen , vagy mi az elképzelésetek, és egyeztessünk róla, mert egyedileg is el tudom készíteni igény szerint a karkötőket, vagy javaslatot teszek a webshopban lévők közül.

Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek a calcedon.hu webshopot, és remélem a tudásanyagot is hasznosnak találjátok.

Bízom benne, hogy megtaláljátok, amit kerestek! Ha nem, írjatok rám és segítek!

Szabó Andrea

 

 

Rólam mondták…

Anett, 40 éves, 2 gyermekes édesanya
Mióta Andit megismertem az életem teljesen új irányt vett, bele mertem kezdeni egy saját vállalkozásba és végre igazán megismertem önmagam, és együtt feltártuk az erősségeimet. A közös munkából barátság lett, de továbbra is Andi segít a feladataimra koncentrálni, a reiki kezelések alatt szinte megújulok. Mindenkinek bátran ajánlom őt, mert kedves, türelmes és hatékony a munkája. A karkötői pedig gyönyörűek, szinte minden színben vettem már! Köszönöm Andi!
Mariann, 55 éves
Amióta Andihoz járok, a környezetemben azt hallom mindenkitől, hogy mennyire megváltoztam és mennyire pozitív irányban. Időről időre elviszem Andihoz az aktuális problémáimat, és mindig rengeteg segítséget és új hasznos technikát kapok tőle. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek! Több karkötőt vettem már tőle magamnak és ajándékba is, szépek és egyediek, ki tudom választani pontosan milyet szeretnék, ha épp nem találok megfelelőt.
Éva, 44 éves vállalkozó
Andi segített nekem rájönni, hogy ki is vagyok, és mi az én utam. Bele mertem vágni az önálló vállalkozásba, letettem a felsőfokú nyelvvizsgát, mertem változtatni. Az életem teljesen átalakult, mindenkinek csak ajánlani tudom Andit. Karkötőket már a családom minden tagjának vettem, sőt a barátnőimnek is szoktam ajándékba vásárolni, mert nagyon szépek. Köszönöm Andi!
Tímea, 31 éves
Sokáig gondolkoztam, mire be mertem vállalni a reikit és az integrál coachingot, pedig nagyon ajánlották Andit. Féltem, hogy most kiderül, hogy reménytelen eset vagyok de Andi segítségével rájöttem, hogy mennyivel több lehetek, mint amit magamról gondoltam idáig. Mióta Andihoz járok, már a horoszkóp elemzésemet is elkészítette,tudom az irányt , járok új tanfolyamokra és folyamatosan a fejlődésem. Én nagyon ajánlom őt, és köszönöm neki a sok segítséget! A karkötőit le nem veszem, olyan szépek!
Chrissy, 30 éves
Andi a szakdolgozatom megírásánál végig velem volt, a diplomám megszerzése az egyik legnagyobb sikerem idáig! Akkor szinte alig bíztam magamban, és Andi olyan technikákkal segített átlendülni ezen a nehéz időszakomon, hogy ma már nagyon hálás vagyok neki, és magamnak is, hogy elmentem hozzá. A karkötők „igazi szerelem” volt, nagyon egyediek, másnak is bátran ajánlom. Köszönöm szépen Andi!
Márti és Laci, mindketten 37 évesek
Párkapcsolati coachingra jártunk Andreához, volt jó néhány félreértés közöttünk, és elbeszéltünk egymás mellett. Rengeteget vitatkoztunk, és úgy tűnt nem fogjuk tudni megmenteni a kapcsolatunkat. Andreát a barátaink ajánlották. Jártunk hozzá együtt is és külön is, nagyon hasznosak voltak a foglalkozások önismeret szempontjából is. 2 éve volt az esküvőnk! Úgy érzem, valódi segítséget kaptunk tőle! A webshop gyönyörű lett, a karkötőket nagyon szeretem! Ajánlom a termékeket és a szolgáltatásait is. Köszönjük a segítségedet Andrea!
Kriszti, 54 éves
Párkapcsolati témában kerestem meg Andreát, mélyponton voltam szakítás után. Először ezt tettük helyre, aztán az önismeret következett, és menet közben a reiki. Rengeteget változtam, megértettem mit miért csináltam, megértettem a választásaimat. Most ezzel a tudással teljesen másképpen látom a lehetőségeimet, tényleg kinyílt a világ. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyit segített. Mindenkinek őszintén ajánlom őt! Az ásványkarkötők mindig velem vannak, van, hogy többet is felveszek egyszerre Köszönöm Andrea!
Erika, 36 éves
Műtétem után kezdtem Andreához járni, totál nem volt önbizalmam, azt hittem, hogy mindennek vége és tényleg mélyponton voltam. Szerencsére Andrea személyisége, kedvessége, bíztatása visszaadta az életkedvemet és az önbizalmamat. Nagyon hálás vagyok azért, hogy ennyire türelmes és megértő volt velem. Tényleg nagyon klasszul motivált engem, imádom a reiki kezeléseit! Természetesen mindenkinek ajánlom Őt! Köszönöm szépen Andrea!
Júlia, 42 éves
Horoszkóp elemzést kértem Andreától először, és nagyon megfogott a precizitása, kedvessége. Most az asszertivitást vesszük coaching keretében. Nagyon nagy kedvet kaptam a tanuláshoz, mert végre megtaláltuk együtt azt, amit nem tudtam egyedül jól megfogalmazni, igazi áttörés volt. Ügyfelekkel foglalkozom és a szakmámban szeretném felhasználni a megszerzett új tudást. Ajánlom Andreát és a coachingot annak, aki többet szeretne kihozni önmagából. Köszönöm, hogy ennyit segítesz!
Previous
Next

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top

A kupokód:

START10

Ez a kupon 2022.08.31. 23:59 ig érvényes, és minden felhasználó csak egyszer használhatja! A kosár értékből ad 10% kedvezményt.

Ezen információkat hamarosan emailben is elküldjük

IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot