Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Bemutatkozás

Bármelyik módszerrel indulsz el az önismeret útján, mindegyik sikeres! KEEP GOING! Csak csináld, ez a titok, haladj bátran!

Calcedon webshop

Ismerj meg!

Ugye tudod, hogy nálam nem csak egy ásványkarkötőt, vagy gyertyát vásárolsz? Itt az önismereted fejlesztéséhez találsz különleges egyedi termékeket és szolgáltatásokat. A kézműves termékeket én készítem, az önismereti foglalkozásokat is én tartom Budapesten a 3. kerületben. Minden termék segít Neked, hogy valóban megismerd önmagad és merj hinni önmagadban.

Szabó Andrea vagyok, és az önismeret, önértékelés fejlesztésével foglalkozom. Azok számára tartok önismereti foglalkozásokat több, mint 15 éve, akik a tudatosságot választják, és nem félnek az önismeret buktatóitól sem.

Saját életemben kutatva a miérteket, először Reiki és ásványgyógyász tanfolyamokon sajátítottam el az alapokat, azután kutattam tovább az ásványok világában.

Miért érdemes tőlem vásárolni?

Mivel már évek óta foglalkozom asztrológiával és integrál szemléletű coachinggal, kézenfekvő volt, hogy ötvözni fogok minden olyan módszert, amellyel  ügyfeleimnek segíthetek az önismeretben, és előre lépni saját életútjukon. Ezért hoztam létre a Calcedon webshopot.

A Calcedon webshopban olyan terméket fogsz megvásárolni, amely teljes  mértékben Rád van szabva. Az ásványokról szóló információk, leírások, a csakrák és az energia működésével személyre szabottan segítek felfedezni a Benned eredendően meglévő rejtett tartalékokat, képességeket.

Minden termék az önismereted útján vezet téged, és mivel az önfejlesztés a küldetésem, Neked is segíteni tudok rátalálni a valódi önbizalom érzésére.

Mit ad még ezen kívül Neked egy termék?

Ha kiválasztasz egy ásványkarkötőt, a legmegfelelőbb információkkal látlak el vele kapcsolatban, és segítek abban, amire a megoldást keresed. Mert ugye nem véletlenül választunk, hanem mindig valamilyen belső irányítás hatására találunk rá az információra, egy ásványban rejlő üzenetre vagy egy mágikus illatgyertyára, amely ugyan úgy keres Minket, mit mi Őt.

Itt bármit választasz is, minden termék valamilyen formában az asztrológiával, az ásványok varázslatos erejével, energiájával a Te legjobb „Éned” megtalálásához vezet hozzá.

Letölthető tudásanyagokkal plusz támogatást kapsz

Ha magadon dolgozol, belső munkádhoz hasznos ingyenesen letölthető tudásanyagokkal is segítem az utadat, konkrét problémáid megoldását több irányból megtámogatva.

Vess be minden lehetőséget és hidd el, a környezeted ámulni fog és ezt kérdezgetik majd:

Hogy csináltad? Mitől változtál meg ennyire? Rád sem lehet ismerni!

Ezek után ha még mélyebb változásokat szeretnél elérni, mert úgy érzed, már eleget olvastál különböző oldalakon, és nem történt semmi, személyre szabottan készíthetünk horoszkóp elemzést is, vagy gyere el integrál coaching foglalkozásra, vagy reiki kezelésre, hogy valóban gyökeres változást érj el.

Nem számít, milyen régóta áll fenn egy problémád, mindenre van megoldás. Belső gyermek munkával, az ásványokkal, asztrológiával, személyes varázsgyertyával a manifesztációd is végre sikeres lehet! Bízz magadban! Ha még nem megy egyedül a belső munka, keress meg személyesen.

Személyes foglalkozások

Azt vallom, hogy bármelyik módszerrel indul is el az ember az önismeret útján, mindegyik sikeres, ha kitartóan halad rajta. Egyik módszer után majd megismersz egy másikat is, amennyiben nyitott maradsz az információkra.

Számomra is felfedezés volt önmagammal kapcsolatban, hogy mennyire megérintenek az ásványok, a belőlük készült ékszerek pedig elvarázsoltak engem is, nem is beszélve jótékony hatásukról. Hobbimmá vált az ásványékszerek készítése, a mindennapokban én is viselem őket.

Ruhatárunk kiegészítői az ásványékszerek

Mivel a lányok, nők ruhatárához hozzátartoznak az ékszerek, törekszem arra, hogy egyrészről a ruházat ízléses kiegészítőjét is megtalálja viselője az ékszerben, ugyanakkor a megfelelő hatást is ki tudja fejteni az adott személy számára a kiválasztott ásványékszer. Hangulatunk, érzéseink befolyásolják, hogy éppen melyik színvilág érint meg minket, ez belső állapotunkat is tükrözi.

A Csakrákról is olvashatsz a weboldalon. Sőt, a csillagjegyek vonatkozásában is tudsz keresni a webshopban különféle termékeket.

A webshopban női és férfi ékszerek is megtalálhatók, és folyamatosan bővül a kínálat.

Az Instagram-on és a facebook-on, TikTok-on is érdemes nézelődni.

Mivel egyedi ékszerekről van szó, ha nem találtál a webshop kínálatában elképzelésednek megfelelőt, vedd fel velem a kapcsolatot mailben és jelezd, pontosan mi az elképzelésed. Amit a kínálatban látsz ásványokat és kiegészítőket, abból bármilyen variáció elkészíthető.

Sok sikert a belső utazásodhoz és jó böngészést a webshopban!

Rólam mondták…

Mariann, 55 éves
Amióta Andihoz járok, a környezetemben azt hallom mindenkitől, hogy mennyire megváltoztam és mennyire pozitív irányban. Időről időre elviszem Andihoz az aktuális problémáimat, és mindig rengeteg segítséget és új hasznos technikát kapok tőle. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek! Több karkötőt vettem már tőle magamnak és ajándékba is, szépek és egyediek, ki tudom választani pontosan milyet szeretnék, ha épp nem találok megfelelőt.
Tímea, 33 éves
Sokáig gondolkoztam, mire be mertem vállalni a horoszkópomat és az integrál coachingot, pedig nagyon ajánlották Andit. Féltem, hogy most kiderül, hogy reménytelen eset vagyok, de Andi segítségével rájöttem, hogy mennyivel több lehetek, mint amit magamról gondoltam idáig. Mióta Andihoz járok, már az éves horoszkóp elemzéseimet is elkészítette, tudom az irányt , elköltöztem, férjhez mentem, kisfiam született, minden megváltozott! Én nagyon ajánlom őt, és köszönöm neki a sok segítséget! A karkötőit le nem veszem, olyan szépek!
Chrissy, 32 éves
Andi a szakdolgozatom megírásánál végig velem volt, a diplomám megszerzése az egyik legnagyobb sikerem idáig! Akkor szinte alig bíztam magamban, és Andi olyan technikákkal segített átlendülni ezen a nehéz időszakomon, hogy ma már nagyon hálás vagyok neki, és magamnak is, hogy elmentem hozzá. Sosem hagy magamra, után követéssel megkapom a támogatást tőle, amire szükségem van. A karkötők pedig „igazi szerelem” , nagyon egyediek, másnak is bátran ajánlom. Köszönöm szépen Andi!
Márti és Laci, mindketten 39 évesek
Párkapcsolati coachingra jártunk Andreához, volt jó néhány félreértés közöttünk, és elbeszéltünk egymás mellett. Rengeteget vitatkoztunk, és úgy tűnt nem fogjuk tudni megmenteni a kapcsolatunkat. Andreát a barátaink ajánlották. Jártunk hozzá együtt is és külön is, nagyon hasznosak voltak a foglalkozások önismeret szempontjából is. 4 éve volt az esküvőnk! Azóta a kisfiunk is megszületett! Úgy érzem, valódi segítséget kaptunk tőle! A webshop gyönyörű lett, a karkötőket nagyon szeretem! Ajánlom a termékeket és a szolgáltatásait is. Köszönjük a segítségedet Andrea!
Barbi, 34 éves
Párkapcsolati témában kerestem meg Andit, mélyponton voltam szakítás után. Először ezt tettük helyre, aztán az önismeret következett, és menet közben az önbizalom, önértékelés. Rengeteget változtam, megértettem mit miért csináltam, megértettem a választásaimat. Most ezzel a tudással teljesen másképpen látom a lehetőségeimet, tényleg kinyílt a világ. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyit segített. Mindenkinek őszintén ajánlom őt! Az ásványkarkötők mindig velem vannak, van, hogy többet is felveszek egyszerre! Köszönöm Andi!
Erika, 36 éves
Műtétem után kezdtem Andreához járni, totál nem volt önbizalmam, azt hittem, hogy mindennek vége és tényleg mélyponton voltam. Szerencsére Andrea személyisége, kedvessége, bíztatása visszaadta az életkedvemet és az önbizalmamat. Nagyon hálás vagyok azért, hogy ennyire türelmes és megértő volt velem. Tényleg nagyon klasszul motivált engem! Természetesen mindenkinek ajánlom Őt! Köszönöm szépen Andrea!
NN Biztosító ügyfelem
Business coaching területén kértem segítséget Andreától. Jó hangulatú beszélgetéseink voltak, sok hasznos segítséget kaptam a munkámhoz. Főleg ösztönző kérdéseivel, támogató, őszinte érdeklődésével fogott meg. Nekem az önbizalom és a kérdezés technika területe volt fejlesztendő. Bátran és bizalommal ajánlom őt bárkinek! Köszönöm Andrea a segítségedet, nagyon építő volt a közös munka!
Balázs, 17 éves
Pályaválasztás miatt kezdtem coachingra járni, nem tudtam hova adjam be a jelentkezésemet. MBTI tesztet és más teszteket is oldottunk meg, kiderült miben vagyok még jó. Olyanok derültek ki, olyan területek, amelyeket nem tudtam idáig magamról, hogy jó lehetek benne. Sokkal nyugodtabb és magabiztosabb lettem, úgy érzem jó helyen vagyok. Köszönöm szépen Andreának, hogy segített.
Kattints ide
Bianka, 15 éves
Súlyom miatt csúfoltak, pedig nem vagyok kövér de már a végén majdnem elhittem. Anyu látta, hogy nem vagyok vidám, nem eszem rendesen, akkor mentünk el Andi nénihez. Most sportolni is elkezdtem, az úszást választottuk közösen. Sokkal jobban érzem magam, tudok a tanulással is foglalkozni, javultak a jegyeim, és sokkal jobban érzem magam. Továbbtanulás miatt szeretnék még újra elmenni coachingra.
Kattints ide
Előző
Következő

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot