Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Árak

Horoszkóp elemzés és coaching árak  

Többféle szolgáltatás és csomag közül választhatsz. Minden horoszkóp elemzés tartalmaz egy írásos anyagot, melyet mailben küldök el, ezen felül kb. 1 óra személyes vagy online beszélgetést is, ahol elmondom részletesen az elemzést, természetesen ez díjmentes.

Horoszkóp elemzés árak:

Pontos születési adatra van szükség óra-perc pontossággal. Ez alapján készül az elemzés. Életút, személyes tulajdonságok, életfeladat, fejlesztendő területek, nehézségek, stb. Az elemzést írásos anyag formájában mailben küldöm el, és a személyes beszélgetés itt is kb. 1 óra on-line vagy személyes.

 

Radix képlet elemzés összekötve 3 alkalmas önismeret fejlesztő integrál coaching foglalkozással, plusz egy ajándék éves szolár képlet elemzés születésnaptól 1 éves időszakra vonatkozóan. A csomag: radix elemzés + 3 óra integrál coaching + ajándék szolár képlet. On-line vagy személyesen, írásos anyaggal együtt.

1 éves időszakra szóló elemzés, születésnaptól következő születésnapig terjedő időszakra. Megmutatja milyen energiákkal, témákkal kerül valaki kapcsolatba az adott születési évében. Ajándék egy mini számmisztikai elemzés. Ehhez az elemzéshez szükséges egy radix/alap elemzés, erre épül az éves szolár képlet.

Ehhez két pontos születési adatra van szükség óra-perc pontossággal. Ez alapján tehát mindkét fél képlete elkészül, és ezek összevetése alapján készül az elemzés. Mi várható a kapcsolatban, hasonlóságok a partnerek között, súrlódási pontok, feladatok stb. Az elemzést írásos anyag formájában mailben küldöm el, és a személyes beszélgetés itt is kb. 1-1,5 óra on-line vagy személyes.

Ehhez két pontos születési adatra van szükség óra-perc pontossággal. Ez alapján tehát mindkét fél képlete elkészül, és ezek összevetése alapján készül az elemzés. Mi várható a szülő-gyermek kapcsolatban, feladatok, súrlódási pontok,  stb. Az elemzést írásos anyag formájában mailben küldöm el, és a személyes beszélgetés itt is kb. 1-1,5 óra on-line vagy személyes. Mindkét szülővel is készülhet elemzés, egyeztetés szükséges.

Költözés, adás-vétel, munkahely váltás, karrier út pontosítása ( megfelelő-e az adott időszak a váltásra)

Coaching árak

Integrál szemléletű coaching komplex sorselemzés, egy témában általában 2-3 foglalkozás szükséges, a foglalkozás 60 perces. Erről bővebben itt olvashatsz. A konzultáció első alkalommal 30 perces, díjmentesen az első foglalkozás része, így az első foglalkozás min. 90 perces.

 

Life Coaching foglalkozás, 60 perces.
Egy témában átlagosan 8-10 óra szükséges. Igény szerint lehet hosszabb a foglalkozás ideje, a díjazás időarányosan történik.

Párkapcsolati coaching, aA foglalkozás 60 perces, 2 fő részére. Igény szerint lehet hosszabb a foglalkozás ideje, a díjazás időarányosan történik.

A konzultáció első alkalommal 30 perces, díjmentesen az első foglalkozás része, így az első foglalkozás min. 90 perces.

Kamasz coaching 12 éves kortól.
A foglalkozás 60 perces, szülő kíséretében érkezik a gyermek, a szülő a helyszínen kényelmesen várakozhat. Igény szerint lehet hosszabb a foglalkozás ideje, a díjazás időarányosan történik.

Az elemzések és a csomagok díjazása minden esetben előre utalással történik, ezt követően kezdem el az elemzések elkészítését, és az időpont egyeztetését.

Az asztrológia szimbólumai és a tarot kártya szimbólumai, jelképrendszerei közötti egyezés, hasonlóság miatt az elemzéseknél tarot és symbolon kártyákat is használok. Természetesen külön is kérhető tarot kártya elemzés.

1 kérdés: 4.000 Ft

30 perc: 15.000 Ft 

60 perc: 25.000 Ft 

Nincs két egyforma eset, ezért nincs két egyforma tréning sem. Ha többet szeretnél megtudni a foglalkozások menetéről, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeimen.

Tedd meg az első lépést a sikeres jövőd érdekében és keress bátran!

Hírlevél feliratkozás

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot