Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Elengedési technika

Elengedési technika

Teliholdnál a legkönnyebb

Minden hónapban legalább egyszer van telihold!

Van amikor kétszer is, de lényeg, hogy legalább egyszer biztosan természeti energiákat is kapunk az elengedéshez.

 

Miért pont Teliholdkor a legjobb?

Ilyenkor a Nap és a Hold egymással szemben helyezkedik el, és a Nap mintegy reflektorként megvilágítja a Holdat. Mivel a Hold a lelkünket jelképezi, így legnagyobb esélyünk van a szőnyeg alá besöpört lelki dolgainkra is ránézni….

Hogyan kezdjünk hozzá?

Ahogy a videóban is beszélek róla, először is készülj hozzá, egy kis belső munka előzi meg az elengedést. Keress egy megfelelő időpontot, amikor legalább egy órán keresztül nem zavar meg senki, és teljesen egyedül tudsz lenni. Papír, toll, víz, zsebkendő legyen nálad. Ha mindent odakészítettél, akkor kezdheted.

Az alábbi pontokon menj végig egy téma vagy helyzet elengedéséhez:

  1. Mi történt?
  2. Miért történt?
  3. Te hogyan járultál hozzá az eseményhez?

Ezután mi jön?

Készíts egy mini elemzést, fogadd el a helyzetet, és utána tudod elengedni bármi legyen is az. A megértés segít az elengedésben. Többször olvasd el, amit írtál, gondold át a helyzetet, lehet, hogy fájdalmas, de ha átlátod a helyzetet, akkor könnyebb elengedni. 

Ha nem sikerül egyedül, és úgy érzed, jobb lenne együtt végig menni ezen a folyamaton, jelentkezz be és  gyere coachingra, segítek!

Ha bármilyen életvezetési problémád van és elakadtál,  horoszkópot szeretnél magadnak készíttetni, vagy szeretnél integrál coachingra jönni, keress bizalommal az elérhetőségeimen

Névre szóló ajándékutalványt is tudsz adni szeretteidnek, akár szolgáltatást, akár terméket szeretnél ajándékozni, többféle árkategória közül választhatsz.

Itt találsz a webshopon ötleteket , ásványkarkötőt, ásvány medált, fülbevalót, szója illatgyertyát, vagy csomag összeállításokat!

Szabó Andrea
asztrológus, integrál coach
Tel: 0630/9551-115

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot