Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Céltervezés 2024

Céltervezés 2024

Tervezd meg a jövődet hatékony céltervezési technikák segítségével

2024 – Új év, új élet!

Mikor, ha nem most? Mire vársz? Vedd kezedbe a jövődet.

Hogyan kezdjünk hozzá?

A céltervezés nem csak úgy pikk-pakk írogatás, hanem alapos előkészület előzi meg.

Kell hozzá pár dolog…egy Céltervező füzet, toll és színes filcek, és a legfontosabb: TE! Jól hangzik ugye?

És kell az elszántságod, akaraterőd, küzdő szellemed, kitartásod. Ezek nélkül nem érdemes hozzákezdeni. Most jön az, hogy halogató vagy, már annyiszor tettél újévi fogadalmat és sohasem tudtad betartani, nem vált valóra semmi…Akkor ez pont neked való, hidd el, hogy Te is meg tudod tervezni és valóra is tudod váltani a terveidet, álmaidat, céljaidat! Hiszek Benned! Nézd meg a videót:

Nézzük...

Ahogy a videóban is beszélek róla, ha sok kudarc ért már vagy halogató típus vagy, akkor először is készülj hozzá, hogy egy kis belső munka előzi meg a célok összeírását. Ezt együtt meg tudjuk csinálni, mert a Célterveződ személyre szabottan készül. Ez nem olyan, mint másé, mert a Te történeted senkiéhez sem hasonlítható, sem pedig az álmaid. Egyedi vagy, a céljaid és a sikereid is egyediek lesznek. Tehát innen indulunk.  

És most sikerülni fog?

Ha igazán hatékony céltervezést szeretnél, akkor gyere el személyes vagy on-line konzultációra, és végig vezetlek a folyamaton. Ha megérted a tervezési folyamat lényegét, kezedbe tudod venni az irányítást. Többé nem fogod a véletlenre bízni a dolgot, és folyton várni vagy halogatni azt, hogy megvalósítsd önmagad. Jelentkezz be, menjünk végig együtt a folyamatokon, hogy a 2024-es év végére elmondhasd, hogy végre sikerült!!!! Elérted, amire vágytál, amit akartál! Ugye milyen jó lenne?

Jelentkezz be és gyere, nincs mire várni, közeleg az új év, segítek!

Ha bármilyen életvezetési problémád van és elakadtál,  horoszkópot szeretnél magadnak készíttetni, vagy szeretnél integrál coachingra jönni, keress bizalommal az elérhetőségeimen

Névre szóló ajándékutalványt is tudsz adni szeretteidnek, akár szolgáltatást, akár terméket szeretnél ajándékozni, többféle árkategória közül választhatsz.

Itt találsz a webshopon ötleteket , ásványkarkötőt, ásvány medált, fülbevalót, szója illatgyertyát, vagy csomag összeállításokat!

Szabó Andrea
asztrológus, integrál coach
Tel: 0630/9551-115

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot