Ft
0
0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

SKORPIÓ horoszkóp

SKORPIÓ horoszkóp

Milyen a Skorpió jegy? 

Október 23 – November 21-ig a SKORPIÓ jegyében jár a Nap!

 A jegynek a Plútó és a Mars az uralkodó bolygói.

Bár víz jegy, de aki ismer Skorpió jegyű embert, az pontosan tudja, hogy van egy olyan tüzes szenvedélyes oldala, amit a Mars tüzes energiája és a Plútó mindent átalakító ereje okoz. Ennyiben tehát más, mint a 2 másik víz jegy, a Halak és a Rák.

Attól függően, hogy személyes képletedben a 12 ház közül nálad melyik házban áll a Mars és a Plútó, azt a területet mindenképpen jellemzi nálad is, akár Skorpió a Napjegyed, akár más.

Asztrológiában az ivarszervek a hozzárendelt testrész. Imádja a titkokat, szenvedélyt, a felfűtött érzelmeket, a krimiket, és mindent kinyomoz. Ha ki szeretnél deríteni valamit, amihez egy kis nyomozás kell, kérj meg egy skorpiót😊

 

Néhány Skorpió tulajdonság

•    titokzatos
•    szívós
•    kitartó
•    szenvedélyes
•    veszélyes, önmagát is elpusztítja
•    nem adja fel és bosszúálló

Nézzük meg a Skorpió jegy alaptulajdonságait!

Nyugtalan természetű, keresi a kihívásokat, a nehéz feladatokat. Erős akaratú, ragaszkodik az elképzeléseihez.

Kiváló ösztöne és megérzései révén egy csapásra átlátja, és megérti az összefüggéseket. Meg akarja ismerni a titkot, megtalálni igazi elhívatottságát. Le akarja győzni a múlandóságot. Misztikus és mágikus erők vezetik, áthidalva a szakadékot a véges és a végtelen között.

Látszatmegoldások nem elégítik ki, elveti azokat még akkor is, ha ezzel magának okoz kellemetlenséget. A számára fontos célok elérése érdekében képes áldozatot hozni, vagy szükség esetén még a vereséget, kudarcot is elviseli. Sosem torpan meg a tilalmaktól, nem tántorítják el a veszélyek, nem befolyásolják a rá- vagy lebeszélések.

Célja eléréséért szinte mindenre képes.  Erős kutatási vággyal rendelkezik, leás a mélybe, kételkedik, kritizál. Hajlamos a végletességre. Vagy rajong egy témáért, egy személyért, egy dologért, vagy teljesen elzárkózik tőle. Nemcsak a kritikát, de az önkritikát is ismeri, hajlamos teljesen elszigetelődni.Egyáltalán nem ismeri a fáradtságot, fizikailag semmi sem lehetetlen számára. Nagy akaratereje lehetővé teszi számára, hogy rendkívülinek látszó nehézségeket is elviselje, a bukásokat túlélje, az akadályokat leküzdve mindig újra kezdjen. Tetteit a szenvedély irányítja, az intimitás rendkívül fontos számára.

Szenvedélyes természete van. A Plútó 1930-as felfedezésig a bolygót a Marshoz kapcsolták, amely a tűz elemet képviseli, ezért is van olyan nagy különbség a Skorpió és a két másik vizes jegy – a Rák és a Halak – között. Mivel a tűz jegyhez a vörös, piros, bordó, lila, vöröses barna színek kapcsolhatók, ezért a Skorpió színválasztásában is ezek dominálnak.

Milyen ásványok tartoznak a Skorpió jegyhez?

Itt találsz a webshopon ötleteket , ásványkarkötőt, ásvány medált, fülbevalót, szója illatgyertyát, vagy csomag összeállításokat!

Ha bármilyen életvezetési problémád van és elakadtál,  horoszkópot szeretnél magadnak készíttetni, vagy szeretnél integrál coachingra jönni, keress bizalommal az elérhetőségeimen

Névre szóló ajándékutalványt is tudsz adni szeretteidnek, akár szolgáltatást, akár terméket szeretnél ajándékozni, többféle árkategória közül választhatsz.

 

Szabó Andrea
asztrológus, integrál coach
Tel: 0630/9551-115

Felhasznált irodalom:

Hamann: A 12 archetípus

 

Shopping Cart
Scroll to Top
IRATKOZZ FEL!
Töltsd le az ingyenes E-BOOK -ot